ГОНИ ТЕКС

Ние не сме нови на пазарот, нè познаваат од поодамна, скоро 25 години...
но, сепак, за тие што не нѐ знаат да не запознаат, а тие што нè знаат да не нѐ заборават...

Се занимаваме со производство на текстилни производи за опремување на:

Производи и услуги