Контакт

Контакт инфо

 • Производствен погон : Борис Трајковски Бр. 57г Скопје
 • +389 78 310 905 / +389 76 339 487 / +389 2 272 0150
 • Изложбен салон: Ул. Даме Груев Бр. 7 Скопје
 • +389 75 295 312
 • info@goniteks.mk

 • Контакт формулар

  Локација - погон

  Погледни на поголема мапа

  Контакт - продажен салон

  Погледни на поголема мапа